Geachte Allplan klant,

Allplan 2015-1 is vanaf nu beschikbaar en kan worden gedownload via de ‘Auto Update’ functie in Allplan of via Allplan Connect. In deze service release haalt u aanzienlijk voordeel uit vele nieuwe mogelijkheden en verbeteringen, geoptimaliseerde functies, object modellering en data uitwisseling.

Optimaliseer uw proces nu, en installeer uw Allplan 2015-1 update.

 

Hoogtepunten van Allplan 2015-1

  • Geoptimaliseerde functies voor visualisatie, inclusief ophelderlicht in animatie, detailleringsgraad in sketch model, de voortgangsbalk voor de realtime render en de mogelijkheid om wapening weer te geven in snedes in animatie.
  • Verbeteringen in het dialoog scherm voor wanden, evenals aanpassing van de venster afmeting, multi selectie en overdracht van wand layers.
  • Nieuwe modelleer objecten voor ramen en deuren: koepeldaken, dakvensters, garage- of kanteldeuren en aanvullende deurbevestigingen.
  • Geoptimaliseerde BIM workflow tussen Frilo progamma’s en Allplan.
  • Vereenvoudigde vertaling van internationale projecten door de uitbreiding van de Euronorm standaarden (met Poolse annex) en de update van de doorsnedentabellen voor wapening.

 

Noot: de objecten en materiaal bibliotheken van de ‘Allplan 30 Year Edition’ zijn ook inbegrepen in deze Allplan 2015-1 service release.

 
 


 
 
 
     
 

Copyright © 2014 - info@scia-online.com - www.nemetschek-scia.com
Ik wil %EMAIL% uitschrijven.