ter attentie van: [[Subscriber]]
Ter attentie van: [[Subscriber]]

 

 
 

September 2004

 
   
    Beste klant,

U kon het al lezen in onze eNews die u begin september toegestuurd kreeg: SCIA lanceert dit jaar een nieuwe editie van haar gebruikerswedstrijd. We nodigen u via deze weg persoonlijk uit om deel te nemen aan deze wedstrijd, die met weinig inspanning grote voordelen oplevert voor u en uw bedrijf.

De mooie projecten die u realiseert, moeten gezien en beloond worden! SCIA maakt dit mogelijk met de User Contest 2005. Presenteer uw projecten aan een internationaal publiek en win prachtige prijzen!

Deze gebruikerswedstrijd - we zijn inmiddels aan onze 4e editie toe - biedt u een unieke kans om met uw bedrijf naar buiten te treden en internationaal van u te laten horen. Alle projecten die u inzendt, worden in het SCIA User Contest Book gepubliceerd, samen met uw bedrijfsinformatie (oplage van 5000 ex.). Van de winnende bedrijven wordt een uitgebreide case study gemaakt, die SCIA, ter gelegenheid van de prijsuitreiking, voorstelt aan de internationale media en pers.

Wij belonen u ook graag persoonlijk voor uw bijdrage. Misschien droomde u al lang van een volledig verzorgde citytrip naar Athene of Venetië... of wilt u zichzelf eens verwennen met een Pocket PC met navigatiesysteem, een camcorder of een home cinema system? Voor elk van de 4 laureaten van deze wedstrijd laat SCIA graag een droom in vervulling gaan.

Deelnemen is eenvoudig. Deze wedstrijd richt zich tot projecten in ontwerp of gerealiseerd met Allplan Architecture, Allplan Engineering, ESA-Prima Win en SCIA.ESA PT. U heeft de projecten reeds uitgewerkt en daarmee is het grootste werk al gebeurd. Nu dient u uw projecten enkel nog aan ons te bezorgen.

Op de SCIA User Contest 2005 website vindt u alle praktische informatie over deze gebruikerswedstrijd terug. Indien u nog vragen heeft, aarzel dan niet uw SCIA contactpersoon te contacteren.

Wij wensen u alvast veel succes toe met uw deelname!

Het SCIA Team


A-Typical:
Industrial Building:
Civil Engineering:
ABT Consultancy (NL)
'Living on Water'

Ingenieurbüro Herrschmann (D)
Max Planck "Primate Research Center"
BG Bonnard & Gardel Ingénieurs-conseil (CH)
'Expo.02' 

    
 

SCIA Group NV - Industrieweg 1007  -  B-3540 Herk-de-Stad
 Tel: +32 (13) 55.17.75   -    Fax:+32 (13) 55.41.75


SCIA Nederland - Kroonpark 10 - NL-6831 GV Arnhem
Tel: (+31) 026 320 1230   -   Fax (+31) 026 320 1239

   
   
Copyright 2004 SCIA Group nv-