Beste %PERS_NAME%,

Nemetschek Scia biedt u graag de mogelijkheid om persoonlijk en rechtstreeks bij te dragen aan de toekomstige evolutie van uw engineering software. Onder de naam 'IQ Platform', lanceert Scia binnenkort een nieuw 'community platform' waar Scia software- gebruikers hun input kunnen geven en daarmee toekomstige ontwikkelingen kunnen beïnvloeden.

Waarom kozen wij voor de naam IQ? Ons logo maakt dit duidelijk:
de "I" staat voor Innovation - Improvement - Involvement en de "Q" voor Quality - Queries - Questions.

Wij zullen onze gebruikers Betrekken (Involvement) bij de Verbeteringen (Improvement) en Innovaties (Innovation) van de Scia software, zoals bv. Scia Engineer. Dit zal gedaan worden aan de hand van Vragenlijsten (Queries) en Vraagstellingen (Questions) tijdens meetings en d.m.v. enquêtes om op die manier een software te bekomen met het label '100% klanttevredenheid' (Quality). Het IQ Platform verenigt gebruikers die naar hun mening zullen gevraagd worden, uiteraard zonder enige verplichting, en die via deze weg suggesties voor nieuwe ontwikkelingen kunnen ventileren. IQ platform-leden kunnen hun engineering feedback geven via enquêtes, telefonische gesprekken, conferentiegesprekken en via onze Scia blog afhankelijk van hun eigen voorkeur, tijd en beschikbaarheid.

Beste %PERS_NAME%, uw persoonlijke betrokkenheid is van groot belang voor ons, toch willen we ook niet te veel van uw kostbare tijd in beslag nemen. Om uw inspanning zo klein mogelijk te houden en een zo optimaal mogelijk resultaat te garanderen, nodigen wij u vriendelijk uit u in te schrijven voor de IQ Platform community waar u uw interessegebieden kan aangeven evenals de manier waarop u wil bijdragen.

Volg deze link voor uw inschrijving: Inschrijvingsformulier IQ Platform.

Uw betrokkenheid zal resulteren in uw ideale software.

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en danken u bij voorbaat voor uw input.

Met vriendelijke groet,Astrid Bastiaens
Product Engineer


Logo

Scia Group nv  -  Industrieweg 1007  -  B-3540 Herk-de-Stad (Belgium)
Phone: +32 13 55 17 75  -  Mobile: +32 478 76 62 83  -  Fax: +32 13 55 41 75
Email: a.bastiaens@scia.be  -  Skype: astridbastiaenswork  -  Website: www.scia-online.com

 
IQ Platform