Geachte Scia Klant,

Zoals u wel weet hangt het succes van uw bedrijfswebsite dikwijls af van hoe gemakkelijk deze op andere websites te vinden is en hoe goed de site in zoekmachines zoals Google, MSN Live Search, Yahoo en andere, gepositioneerd is.

Eén manier om verkeer naar uw website te leiden en als gevolg hiervan een hogere 'page ranking' te bekomen en uw bezoekersaantal met duizenden te zien vermeerderen is het verhogen van uw 'back-link' populariteit via het uitwisselen van web links met invloedrijke partners in hetzelfde domein.

Net daarom stuurt Nemetschek Scia u deze e-mail met het aanbod om op de Scia website een gepersonaliseerde pagina van uw bedrijf te plaatsen.
Als tegenprestatie vragen wij u enkel van een korte paragraaf over Scia op uw site te plaatsen, met een link naar ons toe.

Om deze uitwisseling van links te vergemakkelijken hebben we al een 'link exchange' formulier op onze website geplaatst.
Hier vindt u alvast wat voorbeelden van paragrafen in de verschillende talen, evenals een upload formulier voor uw bedrijfsgegevens, foto’s of illustraties.
Het adres: http://www.scia-online.com/nl/exchange-link.html

Veel van onze klanten beschikken trouwens al over een speciale pagina op onze site, u kunt ze via de bijgevoegde link eens bekijken:
http://www.scia-online.com/nl/references-per-market-section.html

Wij vragen u vriendelijk om deel te nemen aan deze uitwisseling. Na het indienen van uw ontwerp en onze evaluatie ervan, zal de pagina op onze website gepubliceerd worden en wordt u hierover geïnformeerd. Tezelfdertijd wordt op jullie website de link naar onze site geactiveerd.

Maak gebruik van deze win-win operatie; een kleine inspanning met groot resultaat voor jullie bedrijf en Scia.

Wij hopen snel uw aanvraag te ontvangen!

Vriendelijke groeten,

 

Francis Vanderbruggen
Marketing Manager


Logo

Scia Group nv  -  Industrieweg 1007  -  B-3540 Herk-de-Stad (Belgium)
Phone: +32 13 55 17 75 - Direct: +32 13 55 02 88 - Fax: +32 13 55 41 75
Email: marketing@scia-online.com  -  Website: www.scia-online.com