« SCIA in een nieuw jasje! »

SCIA Group nv

Industrieweg 1007

B-3540 Herk-de-Stad

Tel.: +32 13 55 17 75

Fax: +32 13 55 41 75

Er was de nieuwe “look” van onze bedrijfswebsite, die we u reeds eerder voorstelden ...

 

Er werd ook een volledig nieuw SCIA gebruikersforum opgestart voor de ESA- en Allplan-software.

 

En nu is ook ons kantoor in Herk-de-Stad net uit de steigers, nadat het een grondige transformatie en opfrisbeurt onderging. U verneemt meer hierover in één van onze volgende e-News berichten.

 

Deze bouwwerken zijn – ook voor u als klant – met de “klassieke” ongemakken verlopen: de telefoonlijnen werkten soms niet of werden doorgeschakeld, onze supportafdeling was niet altijd even makkelijk bereikbaar, storend lawaai van werken op de achtergrond,...

 

Wij willen u dan ook met een speciale software-actie danken voor uw begrip en uw geduld:

 

50% software gratis tot 30 juni!

 

Voor elke bestelling van ESA-Prima Win, SCIA.ESA PT of Allplan software die u plaatst vóór 30 juni 2005, krijgt u een aankoopbon van 50% van uw investering.  Deze bon kan u tot 31 augustus a.s. inruilen tegen bijkomende modules van hetzelfde software-pakket, mét één jaar gratis onderhoud op deze extra modules.

 

Hoe gaat u te werk?

Via de volgende links:

... komt u terecht op de lijst van de ESA- en Allplan-modules. Naast elke module staat de prijs van de eerste licentie vermeld. Bezorg ons uw lijst van gewenste uitbreidingen en wij bezorgen u de nodige documenten én uw aankoopbon. Voor meerdere licenties en een installatie op uw netwerk, kan u uiteraard ook bij ons terecht.

 

U heeft nog vragen?

Neem dan snel contact op:

Rudi Vanmechelen (voor ESA-Prima Win en SCIA.ESA PT) GSM 0473/91.87.57 of E-mail

Luc van Rhijn  (voor Allplan Software) GSM 0476/35.02.35 of E-mail

 

P.S.:

Het adres van onze nieuwe SCIA website is nog steeds http://www.scia-online.com/ en het gebruikersforum kan u rechtstreeks bereiken op www.scia-online.com/forum. Na uw registratie kan u meteen van alle voordelen van dit forum genieten.

www.scia-online.com

 

Copyright © 2005 SCIA Group nv