Home  |  Bedrijf   |   Oplossingen   |   Referenties   |   Nieuws  |   Support  |  Contacteer ons

 
     
 

Augustus 2006  

 

SCIA USER CONTEST 2007
Schrijf u vandaag nog in !

Beste SCIA klant,

U kon het al lezen in onze eNews die u begin mei toegestuurd kreeg: SCIA lanceerde dit jaar een nieuwe editie van haar gebruikerswedstrijd.

Doorheen de jaren is de SCIA User Contest een befaamd evenement geworden dat sterk wordt geapprecieerd door de gebruikers van onze softwareoplossingen en dat veel lof krijgt toegezwaaid van de internationale pers. In dit lustrum – dit is inderdaad al de vijfde jaargang- gaan we nog een stukje verder; nieuwe categorieën, nieuwe software en extra prijzen...

U herinnert zich nog ongetwijfeld de vorige editie die resulteerde in een prachtig User Contest boek, waarin elk deelnemend project uitgebreide aandacht kreeg. Indien u uw eigen kopie van dit boek nog niet heeft, kan u dit nog steeds hier gratis bestellen.

Net als bij de vorige editie hebben we verschillende categorieën voorbehouden voor projecten met SCIA.ESA ontworpen en berekend. De categorie Allplan (Nemetschek) is, door het succes bij de vorige editie, onderverdeeld in 2 categorieën "Allplan Architecture" en "Allplan Engineering" en volledig nieuw in deze wedstrijd is de categorie “Geotechnics”, waarin we grondmechanica projecten verwelkomen, die ontworpen zijn door gebruikers van Mserie software (Geodelft).

Grijp deze unieke kans om de resultaten van uw technische kennis en vakkundigheid aan de rest van de wereld te tonen, en wel door middel van 5000 exemplaren van het ‘SCIA User Contest Book’, 11.000 eNews-brieven in 5 talen en grote internationale persaandacht. Bovendien wordt het winnende project in elk van de 6 categorieën beloond met een cheque ter waarde van 1000 €.


Deelnemen is eenvoudig: doorheen de jaren hebt u uw projecten al uitvoerig uitgewerkt en daardoor is het meeste werk al achter de rug. Het enige wat nog moet gebeuren is de projecten naar ons doorsturen.

U kan u zich steeds inschrijven en u vindt u al de nodige informatie met betrekking tot de wedstrijd op de SCIA User Contest 2007 website. Aarzel echter niet om uw regionale SCIA contactpersoon aan te spreken, indien u meer informatie wenst.

Schrijf u in, want succes is verzekerd!

Het SCIA team.

De winnaars van de SCIA User Contest 2005

Categorie 1:
Allplan Projecten
Categorie 2:
Civil Engineering (ESA)
BE Vancraenenbroeck
Restauratie van de weeshuis en klooster van Boussu

Ingenieursbureau Stendess
Fietsers- en voetgangersbrug, WetterenCategorie 3:
Commerciële en industriële gebouwen (ESA)
Categorie 4:
Staalstructuren (ESA)
ARCADIS Bouw en Vastgoed
Amsterdam Arena: Dynamische herberekening
van de dakstructuur

Ingénieurs Associés
Stalen voetbrug voor het
Europees Parlement

 

 
  SCIA Group nv - Industrieweg 1007 - B-3540 Herk-de-Stad -  Tel: (+32) 013/ 55.17.75  -  Fax:(+32) 013/ 55.41.75  
 
 
SCIA Nederland - Kroonpark 10 - NL-6831 GV Arnhem Tel: (+31) 026 320 1230 - Fax (+31) 026 320 1239  
Copyright © 2006 -
SCIA International is lid van de Nemetschek Groep