Ontdek GEO5: toegankelijke software voor uw alledaagse geotechnische berekeningen. Webinar op maandag 16 februari om 13u30.

 
     
 

Keermuren, grondspanningen, zakkingen, stabiliteit van terreinen, … Grondmechanica is dan wel materie voor specialisten, toch zoekt uzelf naar toegankelijke toepassingen waarmee u snel en correct alledaagse problemen oplost.

Geotechnische toepassingen pakt u voortaan op met GEO5. U hebt toegang tot een eenvoudige, krachtige en tegelijk praktijk gerichte softwaretool. GEO5 is gebaseerd op zowel traditionele analyses als de eindige elementen methode.

Scia heeft reeds 40 jaar ervaring in software voor constructieberekeningen, en toont u graag de mogelijkheden van GEO5 tijdens een webinar van één uur op maandag 16 februari.

U ontdekt alle mogelijkheden van de programma’s en een aantal ervan worden meer in detail toegelicht:

Stabiliteit van taluds

Bekijk en optimaliseer stabiliteitsproblemen van terreinen uitgaande van cirkelvormige of veelhoekige glijvlakken. Als resultaat bekomt u het meest kritische glijvlak.

Cantilever keermuur

U controleert hiermee het ontwerp van een keermuur. U kiest de geometrie uit een bibliotheek met verschillende muurvormen, en controleert de gewapende betondoorsneden.

Eindige Elementen Methode (EEM)

U modelleert nauwkeurig het gedrag van de bodem en structuren. U pakt hiermee problemen aan die met een klassieke analytische methode niet of moeilijk oplosbaar zijn. Denk daarbij aan het ontwerp van ondergrondse tunnels, waterstroom analyse, tijdsafhankelijke berekening van de zetting, enz..

     
Stabiliteit van taluds Cantilever keermuur Eindige Elementen Methode (EEM)
Stabiliteit van taluds Cantilever keermuur Eindige Elementen Methode (EEM)

 

Concreet

Schrijf u snel in voor dit webinar, want het aantal deelnemers is beperkt.
De online presentatie duurt ongeveer één uur en gaat door op maandag 16 februari om 13u30.

Webinaire français & English webinar

 

Voor meer informatie, contacteer r.vanmechelen@scia.be

Het Scia Team

 

 
 


 
 
 
     
 

Copyright © 2015 - info@scia-online.com - www.nemetschek-scia.com

 

Ik wil %EMAIL% uitschrijven.