Scia Engineer - Belastingspanelen en 3D windgenerator

 
     
 

27 juni 2012 om 10u

We gaan allemaal mee met de tijd ... En vandaag de dag komt er heel veel informatie beschikbaar via het web!

Daarom nodigt het Scia support-team u graag uit voor een technisch Webinar Scia Engineer op woensdag 27 juni 2012 van 10:00 tot 11:30 - Belastingspanelen en 3D windgenerator.

Verdere informatie en inschrijven (volledig gratis, doch registratie verplicht) kan via deze link.

  • Belastingspanelen: een handige tool binnen Scia Engineer om belastingen in te voeren op een vlak. Deze worden dan automatisch naar staven en/of knopen van het paneel afgedragen. De gebruiker kan desgewenst zelf de te belasten staven aangeven en/of de draagrichting.
  • Wind 3D: aan de hand van de belastingspanelen bepaalt het programma de windzones, genereert de belastingsgevallen voor elke gekozen windrichting, en de combinaties van de Cpe/Cpi coëfficiënten (EN 1991-1-4). De gebruiker kan steeds de voorgestelde informatie en waarden wijzigen of vervolledigen.

Om aan dit webinar deel te nemen, hoeft u enkel te beschikken over een internet-verbinding en een audio-systeem. De webinar wordt in het Nederlands gegeven door het support-team. Tijdens en na de sessie kan u hen uw vragen voorleggen.

Deze gratis technische infosessies hebben als doel u te helpen uw kennisniveau te verhogen, en meer voordeel uit Scia Engineer te genereren.

Schrijf u hier in voor de webinar - 27 juni 2012 om 10u

Voor verdere informatie kan u ons uiteraard steeds contacteren.

Met vriendelijke groeten,

Rudi Vanmechelen.
Account Manager

(+32) 0473/918757
r.vanmechelen@scia.be

Duur van de webinar: 90 minuten.

Studie Residentieel-Business park - ibt-bauwesen
Belastingspanelen

 
 


 
 
 
     
 

Copyright © 2012 - info@scia-online.com - www.scia-online.com