Scia Engineer - Belastingspanelen en 3D windgenerator

 
     
 

Geachte lezer,

Scia Engineer is binnen de Benelux (en ver daarbuiten) de de-facto standaard voor wie bouwkundige constructies op sterkte moet berekenen, optimaliseren en documenteren conform de recentste normvoorschriften. Denk hierbij aan gebouwen, portieken, bruggen … in staal, beton, hout, aluminium, composiet staal-beton enz.

De vele honderden gebruikers van Scia Engineer genieten niet alleen van een hoogwaardig product, doch eveneens van een ervaren ondersteuning.

Eén van de vele diensten (naast opleidingen, support, consultancy, E-learning enz.) zijn onze gratis webinars. Dit is een handig hulpmiddel om u op een beperkte tijd (één uur), vanuit uw eigen kantoor (géén verplaatsingen) te informeren over een specifieke functionaliteit van de software.

We nodigen ook u graag uit om kennis te maken met deze manier van informeren en communiceren.

Technisch Webinar Scia Engineer op woensdag 27/06/2012
van 10:00 tot 11:30 - Belastingspanelen en 3D windgenerator

  • Belastingspanelen: een handige tool binnen Scia Engineer om belastingen in te voeren op een vlak. Deze worden dan automatisch naar staven en/of knopen van het paneel afgedragen. De gebruiker kan desgewenst zelf de te belasten staven aangeven en/of de draagrichting.
  • Wind 3D: aan de hand van de belastingspanelen bepaalt het programma de windzones, genereert de belastingsgevallen voor elke gekozen windrichting, en de combinaties van de Cpe/Cpi coëfficiënten (EN 1991-1-4). De gebruiker kan steeds de voorgestelde informatie en waarden wijzigen of vervolledigen.

Om aan dit webinar deel te nemen, hoeft u enkel te beschikken over een internet-verbinding en een audio-systeem. Het webinar wordt in het Nederlands gegeven door ons support-team. Tijdens en na de sessie kan u hen uw vragen voorleggen.

Verdere informatie en inschrijven (volledig gratis, doch registratie verplicht) kan
via deze link.

Deze gratis technische infosessies hebben als doel onze gebruikers te helpen hun kennisniveau te verhogen, en meer voordeel uit Scia Engineer te genereren.
Schrijf u dus nu in via deze link !

Wenst u meer informatie over Scia Engineer, onze andere oplossingen en diensten, dan kan u steeds terecht op www.scia-online.com, of u kan rechtstreeks met mijzelf contact opnemen. Commercieel erg voordelige instapversies zijn beschikbaar!

Met vriendelijke groeten,

Rudi Vanmechelen.
Account Manager

(+32) 0473/918757
r.vanmechelen@scia.be

Duur van de webinar: 90 minuten.

Studie Residentieel-Business park - ibt-bauwesen
Belastingspanelen

 
 


 
 
 
     
 

Copyright © 2012 - info@scia-online.com - www.scia-online.com