Unsubscribe
Merry Christmas


Geachte klant, Beste relatie,

SCIA kijkt tevreden terug op een succesvol jaar. Het nieuwe management heeft u als klant daarbij meer dan ooit centraal gezet, door het creëren van een heldere bedrijfsstructuur en een innoverende kijk op de productontwikkeling.

De positieve feedback die we kregen over de nieuwe ontwikkelingen van SCIA Engineer (versies 16 en 16.1 met o.a. de nieuwe beton workflow en diverse uitbreidingen in de staalcontroles) en Allplan Engineering 2016 (zoals de bim+ integratie en nieuwe verlegtechnieken voor de wapening) bevestigen het vertrouwen in deze visie. Tevens hebben we ons als BIM-pionier actief ingezet tijdens meerdere studiedagen en binnen technische werkgroepen.

Ook 2017 staat weer bol van motiverende activiteiten: product-releases, user conferences, webinars ... Voor u is onze jubileum-editie van de User Contest dan weer de ideale gelegenheid om uw kennis en inventiviteit te etaleren.

De eindejaarsperiode is voor ons het perfecte moment om u persoonlijk te bedanken voor het vertrouwen en de constructieve samenwerking die ons bindt.

In naam van SCIA wens ik u een voorspoedig en gezond 2017 toe en een succesvol jaar bij alle projecten die u na aan het hart liggen.

Yannick Franken & het SCIA Team