Home  |  Bedrijf   |   Oplossingen   |   Referenties   |   Nieuws  |   Support  |  Contacteer ons

 
     
 

Juli & Augustus 2005 

 

VAN 15 JULI TOT 15 SEPTEMBER
NOG MEER ESA-FUNCTIONALITEIT VOOR EEN
LAGERE PRIJS MET DE SPECIALE MODULE-ACTIE

Beste klant,

SCIA.ESA PT is (op een paar specifieke modules na) volledig functioneel vergelijkbaar én compatibel met ESA-Prima Win. Daarnaast zijn er binnen deze werkomgeving verschillende nieuwe toepassingsmodules ontwikkeld.

We herstarten dan ook met de traditie om u tweemaandelijks een specifieke module aan te bieden aan tijdelijk uitzonderlijke voorwaarden.

Starten doen we met de fysisch niet-lineaire vervormingsberekening van betonnen elementen. Het is immers zo dat de slankheid van betonconstructies overmatige vervorming veroorzaakt ten gevolge van de reductie van de stijfheid door scheurvorming, krimp en kruip. Recente rekenregels vragen daarmee rekening te houden.

SCIA.ESA PT bevat oplossingen voor balken, kolommen, plaat- en wandelementen. Er wordt rekening gehouden met de niet-lineaire spannning-rek relatie van het beton, en het effect van de scheuren. Aanvullend is een berekening van de vervorming door kruip mogelijk.

“Moeilijke materie” denkt u ? Niks van … want de invoer binnen SCIA.ESA PT is eenvoudig, er kan rekening gehouden worden met de praktische wapening of de door het programma berekende theoretische wapening (eventueel verhoogd met een factor), en de resultaten worden duidelijk en overzichtelijk weergegeven.

Als vakantie-aanbieding bieden wij tot 15 september een speciale korting van 30% op deze modules (en nog meer voor bijkomende licenties!). U kan daarvoor gebruik maken van het download bestelformulier (pdf).

Dankzij deze speciale actie kan ook u nu snel, volgens de laatste voorschriften en precies rekenen, én nauwkeurige rekennota’s voorleggen.

Voor verdere informatie kan u uiteraard steeds contact opnemen met:

Rudi Vanmechelen (GSM 0473/91.87.57 of E-mail ) 
  SCIA Group NV - Industrieweg 1007 - B-3540 Herk-de-Stad -  Tel: +32 (13) 55.17.75  -  Fax:+32 (13) 55.41.75  
 
Copyright © 2005 SCIA Group nv -