Home  |  Bedrijf   |   Oplossingen   |   Referenties   |   Nieuws  |   Support  |  Contacteer ons

 
     
 

juni 2006  

 

SCIA Conferentie - 8 juni 2006

Technisch Seminarie:
Tijd, Vakkennis en Technologie!

Geachte,

Tijdens de SCIA conferentienamiddag “Drie Pijlers van de Constructiewereld”, die volgende week donderdag 8 juni plaatsvindt, wordt u geïnformeerd over de volgende constructiegerichte thema’s:

Dhr. Geert Devolder, directeur van het team Civil & Structural bij VK ENGINEERING, dat verantwoordelijk was voor de engineering van het onlangs ingehuldigde Gerechtsgebouw van Antwerpen, bespreekt de kritische factoren die eigen waren aan dit project en hoe hierop werd geanticipeerd. Of hoe een creatieve benadering in de organisatie van het projectteam leidt tot een belangrijke efficiëntieverhoging.
Prof. Ir Wim Hoeckman en Prof. Ir Luc Taerwe lichten de concrete impact van de nieuwe Eurocodes toe en dit respectievelijk voor staal–en betonprojecten. Tijdens deze uiteenzetting zullen de mogelijkheden besproken worden die de Eurocodes bieden voor wat betreft de analyse en de controle van bouwkundige constructies. Er wordt ook aandacht besteed aan de toepassing van geavanceerde berekeningen (tweede orde enz.)
Het SCIA panel geeft u antwoorden op uw vragen over het gebruik, de toepassingsmogelijkheden, de valkuilen en de grenzen aan software voor het modelleren en berekenen van structuren.

U kan zich nog steeds inschrijven voor deze conferentienamiddag. U vindt de uitnodiging met alle praktische informatie, het programma van die dag, de sprekers... evenals het online inschrijvingsformulier op:
www.scia-online.com/goto/conferentie. Of download het programma met het inschrijvingsformulier en fax het ingevulde document vandaag nog terug naar 013/554175.

Indien u zich ondertussen al inschreef,
hoeft u uiteraard niet te reageren op dit bericht.

We kijken er naar uit u volgende week te ontmoeten
op deze interessante conferentie.

Met vriendelijke groeten,

Het SCIA Team

 

 

 
  SCIA Group NV - Industrieweg 1007 - B-3540 Herk-de-Stad -  Tel: (+32) 013/ 55.17.75  -  Fax:(+32) 013/ 55.41.75  
 
Copyright © 2006 SCIA Group nv -