ter attentie van: [[Subscriber]]
 

 

 

 

September 2004

 
   
   

Geachte,

Bezoekt u de CAD-CAM beurs te Kortrijk op 29 of 30 september a.s.? SCIA is daar niet aanwezig, want sedert vorig jaar richt SCIA een eigen conferentie in. Recent mochten we op het kasteel van Groot-Bijgaarden nog ruim 150 aanwezigen verwelkomen op ons seminarie met als thema “Veilig construeren”. U vindt hierover meer informatie op onze website www.scia-online.com.

 

Wij hebben een verrassing voor u: SCIA is op 30 september tóch in Kortrijk en dit met een interessant lunchseminarie. Of u nu al of niet de beurs bezoekt, u bent hartelijk uitgenodigd op ons korte seminarie dat  doorgaat in het Kennedy Hotel, Kennedypark 1, te Kortrijk, op loopafstand van de beurs. Indien u in de voormiddag bezoeker bent aan de CAD-CAM beurs kan u mits aanvraag aan de ontvangstbalie een nieuwe en gratis toegangskaart bekomen voor de namiddag.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

11h45-12h15

Ontvangst + bediening aan het buffet

Gedurende de lunch 3 korte lezingen:

12h15 - 13h15

• Hedendaagse architectuur voor industriële gebouwen. 
   Proje
cten van het bureau BBSC. (door Sigrid Custers)

• Een kathedraal in staal voor een apparatenbouwer te Geel. 
   (door
Theo Custers / Edibo)

• State-of-the-art inzake S-BIM software (*) 
   (door
Jean-Pierre Rammant / SCIA)

13h15-13h45

Vraag en antwoord

14h00-15h00

Indien u dat wenst, kan u aansluitend op het lunchseminarie kennismaken met de SCIA-softwareoplossingen en de nieuwigheden. 

Graag vooraf uw interesses doorgeven.

 

Dit lunchseminarie wordt u gratis aangeboden. Schrijf u in:

  • Per retourmail. Geef uw bedrijf en de namen van de aanwezigen door, evenals uw eventuele deelname aan de voorstelling van de SCIA-software vanaf 14u00.
  • Via het inschrijvingsformulier op onze website.

Wij bezorgen u dan graag de nodige verdere praktische informatie.

Voor échte, up-to-date en professionele informatie moet u ook nu weer bij SCIA zijn.

Uw contactpersoon is Rudi Vanmechelen (GSM 0473/91.87.57 of E-mail )

 

Met vriendelijke groeten,

Het SCIA-team

 

(*) S-BIM

SCIA is een vernieuwer in software voor bouwkundige toepassingen. Het S-BIM concept is daarvan een illustratie; het is ongetwijfeld een belangrijke doorbraak in de gebruikte technologie voor de constructiewereld. De belangrijkste functies zijn het modelleren van structuren, de parametrische objecten, de snelle en eenvoudige personalisatie, en de automatische uitvoer van tekeningen en rapporten. BIM is eveneens een digitale samenwerkingsdatabase die op korte termijn de bestaande ontwerpprocessen zal doen evolueren; tekeningen zijn zichten van de database en zijn dus niet langer een voorstelling in een vast formaat. Dit concept zal eveneens nieuwe toepassingen creëren voor een betere planning en management van de constructies, en deel uitmaken van een Structure Life Cycle Management waarbinnen onderhoud, aanpassing en controle van de constructies zal mogelijk zijn.

 

SCIA Group NV - Industrieweg 1007  -  B-3540 Herk-de-Stad
 Tél: +32 (13) 55.17.75   -    Fax:+32 (13) 55.41.75

 
 
   
Copyright © 2004 SCIA Group nv-