Home  |  Bedrijf   |   Oplossingen   |   Referenties   |   Nieuws  |   Support  |  Contacteer ons

 
     
 

December 2006  

 


Beste klant,
Beste ESA-gebruiker,


Het eindejaar gaat traditioneel gepaard met de nodige feestelijkheden en geschenken.  Alhoewel het nog wat vroeg is om elkaar nu reeds de beste wensen voor de komende feesten over te brengen, willen wij alvast ons steentje bijdragen aan uw cadeautjes.  Met dat verschil dat u van de SCIA-actie kan profiteren zonder u druk te maken in al die overvolle winkelstraten.  Bij SCIA ligt alles voor het grijpen.  Deze actie wordt speciaal voor u georganiseerd, als trouwe gebruiker van SCIA.ESA PT of Esa-Prima Win.

Kijkt u maar op onze tijdelijke website www.scia-online.com/promotie, waarop u tot 15 december a.s. kan deelnemen aan onze eindejaarswedstrijd. De kans is groot dat u sowieso reeds 10% bespaart op uw volgende bestelling, en mogelijk bent u zelfs bij de drie grote winnaars die tot 50% kunnen binnen halen!

Deelnemen is gratis, eenvoudig, en zonder risico.  U geeft voor elk van de aangegeven projecten - die uiteraard allemaal met ESA zijn berekend - aan waar ze zich bevinden.  Hebt u hierop het juiste antwoord, dan hebt u reeds recht op een korting van 10%.  Nadien geeft u een berekende gok op het aantal staven in het ESA-model van de Eiffeltoren, en op basis daarvan bent u mogelijk bij de drie grote winnaars van deze wedstrijd.  Uw bedrijf mag zoveel keer deelnemen als het aantal licenties waarover u beschikt.  Op 19 december weet u reeds of u bij de gelukkigen bent.

Meer informatie over deze tijdelijke actie, het volledige wedstrijdreglement en het deelnemingsformulier vindt u op www.scia-online.com/promotie.

Alvast veel succes gewenst met uw deelname !!

Rudi Vanmechelen
Sales Engineer


GSM : 0473/91.87.57 -

Brigitte Lognard
Sales Teamleader


GSM : 0478/67.20.99 -


       
    SCIA Group nv - Industrieweg 1007 - B-3540 Herk-de-Stad
Tel: +32 13 55 17 75 - Fax: +32 13 55 41 75 - Website: www.scia-online.com
 
 
Copyright © 2006 -
SCIA International is lid van de Nemetschek Groep