Indien deze e-mail niet goed wordt weergegeven klik hier.

Release Scia Engineer 14 - Expanding Design

 

 

Beste Scia Engineer-gebruiker,

 

Scia EngineerEr is een nieuwe release van Scia Engineer voor u beschikbaar. U ontvangt deze upgrade in het kader van uw onderhoudscontract voor Scia Engineer.

Expanding Design
Onder de naam Expanding Design is er in Scia Engineer 14 extra aandacht voor de volgende zaken: de integratie van zelf geschreven berekeningen en controles via Scia Design Forms (elimineert black box), automatische netverfijning (wat zorgt voor nauwkeuriger resultaten), een nieuw 3D resultatenvenster maakt spanningen en verplaatsingen van staven zichtbaar, er zijn updates op het gebied van uitwisseling via API en OpenBIM, nieuw is online Context Sensitive Help en er zijn verbeteringen aan Table Input en ontwerp van staalverbindingen volgens de Eurocode.

Website
Voor informatie over Scia Engineer 14 en meer downloads zoals de Installatiehandleiding, FAQ's, koppelingen naar meer programma's, handleidingen, achtergrondinformatie, extra beveiligingsinstructies en stuurprogramma's, plugins, etc. is een aparte website gelanceerd: 14.scia-engineer.com

Op deze website vindt u onder Open Design tevens meer uitleg over de mogelijkheden met Scia Design Forms en voorbeelden van de integratie in Scia Engineer 14.

Zoals vorig jaar reeds is aangekondigd, wordt deze versie alleen via het internet (download) ter beschikking gesteld.

Nummering versies
Vanaf nu worden de versies niet langer voorzien van zogenaamde century aanduidingen (2012, 2013, enz).

De teams achter Scia Engineer werken dagelijks aan nieuwe ontwikkelingen, om de software nog beter te laten aansluiten bij de wensen van onze trouwe gebruikers. Wij wensen u dan ook veel succesvolle projecten toe met de nieuwe versie Scia Engineer 14 en Scia Design Forms!

Voor alle vragen met betrekking tot het installeren van de update kunt u uiteraard contact opnemen met onze support afdeling via rechtstreeks telefoonnummer 026-3201240.

 

Met vriendelijke groet,
Het team van Nemetschek Scia.

 


Copyright © 2014 - info@scia-online.com - www.nemetschek-scia.com - Ik wil %EMAIL% uitschrijven.