Is deze email niet leesbaar? Lees dan onze website versie


Natuurlijk ben je bekend met de kwaliteiten dat een CAE pakket als Scia Engineer te bieden heeft. Als Europees marktleider ontwikkelt Nemetschek Scia voortdurend nieuwe functionaliteiten en geven wij onze gebruikers de mogelijkheid om te werken met de normen uit de Eurocode.

Bij leiderschap hoort dat je steeds luistert naar je klanten en oog hebt voor welke doelen zij nastreven. Maar hoe werkt dat als je nog niet tot onze groep van gebruikers behoort? Geen zorg, aan jou hebben we ook gedacht!

Nemetschek Scia wil jou helpen de overstap naar 3D modelleren en rekenen te maken.
Niet met grote en complexe pakketten, maar met een basispakket.

We bieden je Scia Engineer 3D Basics:

  • Een basispakket 3D modelleren en rekenen
  • Een dag opleiding
  • Een jaar onderhoud, waarmee je recht hebt op support, patches en updates*

Het voordeel van onze software is dat het modulair is opgebouwd. Mocht je dus behoefte hebben aan nieuwe functionaliteiten dan kun je die gewoon los bij bestellen. En met het onderhoudscontract blijf je altijd up to date van de laatste ontwikkelingen.

De stap naar 3D rekenen was nog nooit zo klein.
Neem contact met ons op voor de voorwaarden en om direct 3D Basics te bestellen.

sales@scia.nl of bel ons 026 32012 30

Binnen een week na je bestelling ontvang je dan een DVD met de software, een installatiehandleiding, de beveiligingssleutel en jouw voucher om deel te kunnen nemen aan een dag training.* Het onderhoudscontract wordt stilzwijgend met een jaar verlengd tot wederopzegging. Onderhoud bedraagt 18% over de pakketprijs t.w.v. €1.488,-.

Nemetschek Scia B.V. - Kroonpark 10 NL-6831 GV Arnhem - Tel: +31 26 32012 30
© 2012
- info@scia.nl - www.scia-online.com