Opleidingen Scia Engineer

 
     
     
 

Geachte heer (tussenvoegsel) (achternaam),

 

Bijgaand vindt u het overzicht van onze trainingen die momenteel gepland staan in 2015. Dit betreft diverse Scia Engineer trainingen zoals de basistrainingen (fundamentals 1 en/of 2) en de geavanceerde beton- of staaltraining.

Scia Engineer - Fundamentals 1 (2 dagen)

Gedurende deze training worden de Scia Engineer grondprincipes en toepassingen op staal- en betonstaven in detail doorgenomen aan de hand van praktijkgerichte voorbeelden, afgestemd op de nieuwe en opstartende gebruikers. Schrijf u nu in!

Scia Engineer - Fundamentals 2 (1 dag)

Deze opleiding is een aanvullende dag op de Scia Engineer Fundamentals Training 1.
Aan de hand van praktijkgerichte voorbeelden worden tijdens deze dag de Scia Engineer grondprincipes en toepassingen op staal- en betonplaten in detail doorgenomen en dit volgens de eindige elementen methode. De training richt zich naar de nieuwe en opstartende gebruiker die de nodige toepassingskennis over staal- en betonstaven al bezit. Schrijf u nu in!

Scia Engineer - Advanced training Staal (2 dagen)

Deze opleiding is bedoeld om ervaren gebruikers inzicht te geven in de toegepaste algoritmes en normregels voor de berekening van staalconstructies volgens Eurocode 3 (EN1993). De functionaliteiten van de modules staalspanningscontrole, stabiliteitscontroles, 2de orde berekening en imperfecties, brandwerendheidscontrole en staalverbindingen volgens EN 1993 worden behandeld. Schrijf u nu in!

Scia Engineer - Advanced training Beton (2 dagen)

Deze opleiding is gericht op constructeurs die Scia Engineer willen gebruiken voor het maken van betonberekeningen. De wapeningsberekening van zowel 1D als 2D elementen wordt behandeld. Er zal ook speciale aandacht besteed worden aan de theoretische achtergronden uit de Eurocode. Schrijf u nu in!


 

Inschrijven en meer informatie

U kunt het document in deze link, met daarin de diverse geplande trainingen, meteen gebruiken om uzelf en/of uw collega's in te schrijven. Wenst u meer informatie over de inhoud van deze trainingen, dan kunt u terecht op nemetschek-scia.com of verwijzen wij u door naar de trainingsbrochure in deze link.

Voor op maat gemaakte trainingen (bijvoorbeeld gepersonaliseerde trainingen, consultancy bij projecten, of 'tips en tricks') kunt u uiteraard ook rechtstreeks contact met ons opnemen op 026-3201230 of via sales@scia.nl.

 

We hopen u te ontmoeten op één van onze opleidingen.

Het Nemetschek Scia Team

 
 


 
 
 
     
 

Copyright © 2015 - info@scia-online.com - www.nemetschek-scia.com
Ik wil %EMAIL% uitschrijven.