Is deze email niet leesbaar? Lees dan onze website versie  
 

 
 

Scia Engineer 2011 én extra toepassingen
openen nieuwe perspectieven

 
 


Donderdag 8 september 2011 in Congrescentrum Papendal, Arnhem (NL)


 
     
 

Geachte relatie,
Beste Scia Engineer gebruiker,

We nodigen u graag uit Congrescentrum Papendal, Arnhem (NL) om op donderdag 8 september (9.15u - 16.00u) kennis te maken met de nieuwe, vernieuwde én vernieuwende functionaliteiten van Scia Engineer. Eén van de genomineerden van onze recente Nemetschek Engineering User Contest licht toe hoe Scia Engineer succesvol binnen hun bedrijf en hun projecten wordt ingezet.

Op vraag van velen zijn er opnieuw een aantal technische workshops gepland, en een parallel lopende support sessie waar naast "tips en tricks" ook FAQ's toegelicht worden.

  Scia Engineer


Scia Engineer Scia Engineer Scia Engineer Scia Engineer Scia Engineer


De technische workshops richten zich op vier hoofdthema's:

• Eurocodes … steeds een stap voor
• Nieuwe functies voor modelleren en lasteninvoer
• Berekenen, ontwerpen en rapporteren
• openBIM voor betere multidisciplinaire samenwerking

Naast Scia Engineer worden ook een aantal nieuwe toepassingen en diensten voorgesteld:

Scia Desk is een veilig, economisch en gebruiksvriendelijk platform om gegevens op te slaan en ze te delen met collega's, klanten, ingenieurs, architecten, aannemers en andere partners. En dit alles cloud gebaseerd zonder investering in infrastructuur.
• Solibri is wereldleider
op het vlak van BIM-kwaliteitsborging en kwaliteitscontrole. Met Solibri in het aanbod voorzien wij ingenieurs van een totaaloplossing waarmee ze optimaal met BIM kunnen werken vanuit hun eigen expertiseperspectief.
• Frilo
(één van onze zusterbedrijven) ontwikkelt stand-alone toepassingen voor o.a. de berekening van doorgaande liggers, wapeningsontwerp voor liggers en kolommen, ponscontrole, trappenberekening en metselwerk.

Naast het verhogen van uw kennisniveau, kan u tijdens de afsluitende borrel verder informeel netwerken met collega's van andere bedrijven en de Scia medewerkers.

In bijgaand document vindt u alvast een uitgebreidere omschrijving van het programma, alsook het inschrijvingsformulier. Inschrijven kan u ook meteen online via deze link.

We rekenen er alvast op u tijdens dit evenement te mogen begroeten.

Het Nemetschek Scia Team
 
 

Top


 
 
 
     
 

Copyright © 2011 - info@scia-online.com - www.scia-online.com