Is deze mail niet leesbaar? Lees dan onze website versie of de PDF versie
english version

Gratis Berekeningssoftware voor Studenten en Professoren

Geachte docent,

Een van de belangrijkste uitdagingen, als docent, bestaat erin om uw studenten vertrouwd te maken met de meest vernieuwende en toonaangevende technieken op het domein van bouwkundige analyse en ontwerp. ICT is niet meer weg te denken uit de constructiewereld en Nemetschek Scia speelt hierin sinds decennia een voortrekkersrol. Duizenden ingenieurs verleggen dagelijks hun grenzen door het inzetten van Scia's softwareoplossingen.

Nemetschek Scia reikt u vandaag een helpende hand bij deze opdracht naar uw studenten toe. Alle bouwkundige studenten en docenten hebben nu de mogelijkheid om Scia Engineer gratis te downloaden. Scia Engineer is een krachtig open software platform dat ingenieurs in staat stelt om elk type constructie te modelleren, analyseren, ontwerpen en te documenteren. Onze academische editie is in geen enkel opzicht gelimiteerd of afgeslankt. Het is een volledige versie die met al zijn krachtige ontwerp- en rekentools (BIM) het 'ontwerpen in 3D' naar een ongekend hoger niveau tilt.

Scia Engineer wordt trouwens ook beschouwd als het meest complete en aanbevolen pakket, momenteel op de markt beschikbaar, voor de Eurocodes en zijn bijbehorende Nationale Annexen. Meer nog… Met zijn uitgebreid klantenbestand beschikt Nemetschek Scia wereldwijd over een sterk professioneel netwerk dat voor uw studenten de stap naar het professionele leven aanzienlijk vergemakkelijkt.

Vele duizenden studenten zijn vandaag al geregistreerd en maken gebruik van Scia Engineer voor hun studies. Wij nodigen u uit om uw eigen studenten te informeren, zodat ook zij zich kunnen aansluiten bij deze sterk groeiende studentengemeenschap.

 

Gratis Berekeningssoftware voor alle Studenten en Docenten

www.scia-campus.com


Welke andere voordelen kan u nog verwachten?

  • Scia Engineer is de ideale tool bij het maken van een thesis of het afwerken van een master-programma. Elk jaar verzamelen we nieuwe thesisonderwerpen. Deze lijst kan u verkrijgen op eenvoudige aanvraag;
  • Uw studenten kunnen Scia Engineer gebruiken om hun eigen berekeningen te verifiëren. Elk gedrag van de constructie kan tot in detail met Scia Engineer bestudeerd worden;
  • Scia Engineer is een all-in-one platform waarmee staal-, beton-, dynamische, seismische, en alle andere berekeningen in één enkele softwareomgeving uitgevoerd kunnen worden en dit volgens de meest recente normen;
  • Gratis toegang tot het Scia Engineer eLearning-systeem (elearning.scia-online.com);
  • Toegang tot een specifiek forum voor professoren en studenten om ideeën, informatie en bestanden uit te wisselen (www.scia-online.com/forum).
Registreer u snel via onze campus-website en download vandaag nog uw gratis versie 'Scia Engineer voor Studenten en Professoren'. Een downloadformulier, installatiegids, handleidingen, tutorials, documenten met de theoretische achtergronden, inclusief de implementatie van de Eurocodes met de Nationale Bijlagen ... en nog veel meer vindt u terug op www.scia-campus.com.


Wij wensen u een fantastisch nieuw academiejaar toe.

Met vriendelijke groet ,

Het Nemetschek Scia Campus Team


Logo

Scia Group nv  -  Industrieweg 1007  -  B-3540 Herk-de-Stad (België)
Tel.: +32 13 55 17 75  -   Fax: +32 13 55 41 75
Email: info@scia-online.com  -  Website: www.scia-online.com
- Campus: www.scia-campus.com